hamam
Atrijum Hamam

linija

Mesto za opuštanje i druženje

linija

Hot Joga

linija

Treninzi Hot joge sprovode se u trajanju od 90 minuta u prostoriji grejanoj na 35–42 °C i vlažnošću vazduha od 40%. Sastoje se od serije od 26 poza i dve vežbe disanja. Topao i vlažan vazduh greje telo i opušta mišiće, te se tako postiže veća fleksibilnost i smanjuje rizik od povreda, naročito kod vežbi istezanja.

Hot joga se ne preporučuje se osobama sa srčanim oboljenjima i trudnicama.

Preporučuje se da se dan, dva pre treninga telo hidrira sa dosta mineralne vode. Takođe je potrebno nekoliko treninga da se telo i um priviknu na vežbanje pri temperaturi od 42 stepena. Bitna je i oprema u kojoj se vežba, a najbolje je da odeća bude pamučna da bi koža mogla da diše.

Časovi Hot joge održavaju se utorkom i petkom od 9-10:30 ujutro
joga

joga

logo

Doživljaj i ritual hamama

logo

Po dolasku u predvorje hamama, dobićete simbolično posluženje i imati priliku da se upoznate sa tretmanom koji vas očekuje. Izabraćete sastav i arome sapuna i ulja kojima ćete kasnije biti mazani. Nakon dočeka dobićete ključ za vaš ormarić, odeću za hamam, donji veš za jednokratnu upotrebu, papuče i peškir. Potom ćete biti ispraćeni do ženske ili muške garderobe da se presvučete i po potrebi istuširate.

OPŠIRNIJE

hamam
atrium

Hamami na našim prostorima

logo

Iako Novi Sad kao grad postoji tek od 1748. godine, ovi prostori imaju zanimljivu istoriju koju su obeležili brojni narodi i kulture. Naspram Petrovaradinske Tvrđave, koju su podigli Rimljani, a Mađari i Turci obnovili i održali, na levoj obali Dunava, posle proterivanja Turaka, krajem XVII veka niklo je naselje vojnika, zanatlija i trgovaca- današnji Novi Sad.

OPŠIRNIJE

zvezde

logo

 

    KONTAKT


Nikole Pašića 1
21000 Novi Sad,
Srbija

Telefoni
+381 21 30 11 078
+381 60 30 11 068

E-mail:
info@hamam.rs

zvezde
© 2018 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad