hamam
Sensi skin kozmeticki salon

linija

Mesto za opuštanje i druženje

linija

Salon (frizer, berber, kozmetičke usluge)

 

Po završenom boravku u prostorijama hamama izlazite na prizemlje zgrade gde se nalazi Salon i gde po želji nastavlajte sa negom lica i tela. Prilikom dolaska, na recepciji hamama možete zakazati vaš termin za različite frizerske, berberske, kozmetičke usluge ili pedikir i manikir.

Cenovnikcenovnik

 

Preuzmite cenovnik u PDF formatu

 

salon

logo

Doživljaj i ritual hamama

logo

Po dolasku u predvorje hamama, dobićete simbolično posluženje i imati priliku da se upoznate sa tretmanom koji vas očekuje. Izabraćete sastav i arome sapuna i ulja kojima ćete kasnije biti mazani. Nakon dočeka dobićete ključ za vaš ormarić, odeću za hamam, donji veš za jednokratnu upotrebu, papuče i peškir. Potom ćete biti ispraćeni do ženske ili muške garderobe da se presvučete i po potrebi istuširate.

OPŠIRNIJE

hamam
atrium

Hamami na našim prostorima

logo

Iako Novi Sad kao grad postoji tek od 1748. godine, ovi prostori imaju zanimljivu istoriju koju su obeležili brojni narodi i kulture. Naspram Petrovaradinske Tvrđave, koju su podigli Rimljani, a Mađari i Turci obnovili i održali, na levoj obali Dunava, posle proterivanja Turaka, krajem XVII veka niklo je naselje vojnika, zanatlija i trgovaca- današnji Novi Sad.

OPŠIRNIJE

zvezde

logo

 

    KONTAKT


Nikole Pašića 1
21000 Novi Sad,
Srbija

Telefon
+381 21 30 11 078

E-mail:
info@hamam.rs

zvezde
© 2018 All rights reserved
Dizajn Studio Digital , Novi Sad